Zo fijn is bewegen als je wil vermageren

Zo fijn is bewegen als je wil vermageren

Wist je dat je spieren bijna 80% van je bloedsuiker gebruiken? Met andere woorden, we zijn gemaakt om te bewegen. 10 000 stappen per dag. Dat is wat de bewegingsspecialisten aanraden om de gezondheid van je lichaam te beschermen.

Meer bewegen houdt niet alleen je bloedsuikerwaarden onder controle. Bewegen helpt je op vele manieren bij het afslanken.

  • Je verbruikt meer energie. Iedereen weet dat elk pondje door het mondje gaat. Eet je meer energie op dan je verbruikt, dan wordt de overtollige energie omgezet in vet. Verbruik je meer dan je opneemt, door meer te bewegen, dan worden de vetreserves aangesproken en je vermagert op een gezonde manier. Tenminste, als je dieet voldoende eiwitten bevat. En daar zorgen de diëtisten van Body2Win voor.
  • Je spieren worden sterker. Iedereen kent wel iemand die met een gebroken arm of been in de gips moest. Doordat de spieren niet konden bewegen, zijn de spieren op korte tijd weggesmolten. Dat gebeurt met al je spieren in je lijf als je ze niet voldoende én regelmatig aan het werk zet. ga daarom om het half uur, minstens 5 minuten bewegen. Doen!! iedereen kan het.
  • Meer spierweefsel krikt je metabolisme op. Heb je bovendien tijd voor wat niet alleen spieren aan. Je zorgt ervoor dat je lichaam meer energie verbruikt. Zelfs terwijl je slaapt.
  • Je wordt er vrolijker van en dat is fijn voor jou en je omgeving.

Waar wacht je op? Start nu.

Deel dit artikel

Interessant voor jou?

Boek nu je gratis afslankanalyse