Word verdeler

Ga voor een nieuwe uitdaging

Als verdeler van Body2Win krijg je de kans om een leuke draai te geven aan je professioneel leven. Je bepaalt zelf je uren én je loon want je verdient aan elk product dat je verkoopt. Daarnaast kan je ook rekenen op leuke bonussen en incentives, zoals ons adventure en mobility programma. Kortom, je wordt je eigen baas. Willen we dat niet allemaal?

Join the party

Body2Win wil niet alleen anderen laten stralen, we willen zelf ook stralen. En daarvoor rekenen we op het enthousiasme van onze partners. Zij zijn onze merkambassadeurs. Samen vormen onze verdelers teams: zo kan je altijd rekenen op mekaar en op je upline als je advies of coaching nodig hebt. Je staat er dus nooit alleen voor: samen maken we van Body2Win een succes!

Helemaal verkocht?

Wacht dan niet langer! We staan klaar om je met open armen te ontvangen in de wereld van Body2Win. Wil je graag eerst nog wat meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Overtuigd? Word dan vandaag nog verdeler. Ontwikkel je talenten, leer nieuwe mensen kennen en laat een frisse wind door je leven blazen!

Ik ben overtuigd!

De 5 beloftes van Body2Win

Als partner van Body2Win geniet je van tal van voordelen:

01

Een betere work-life balance met meer tijd voor de dingen die er echt toe doen. Zit je daar niet allang op te wachten?

02

Meer financiële onafhankelijkheid en vrijheid zodat jij al die puntjes op je bucketlist eindelijk kan afvinken.

02

03

Je kunt snel veel geld verdienen en krijgt zo de kans om je dromen waar te maken. Een verre reis, een nieuwe auto of een mooi huis? Het kan!

04

Je werkt met unieke producten van hoge kwaliteit die ook echt een verschil maken bij je klanten. Zo laat jij mensen terug stralen!

04

05

Je komt terecht in een toffe organisatie, die tal van leuke incentives organiseert en jou de nodige professionele begeleiding biedt.

Klinkt dit je als muziek in de oren? Word dan nu verdeler!

Ik ben overtuigd!

Klaar om je leven te veranderen?