The secret of Body2Win

Onze afslankprogramma’s zijn gebaseerd op de algemene werking van het menselijk lichaam. Dat heeft voedingsstoffen nodig, dat het haalt uit voeding nadat de spijsvertering zijn werk gedaan heeft. Een van die voedingsstoffen is suiker. Als we te veel suiker opnemen, maar niet gebruiken voor lichaamsprocessen, zal het overschot opgeslagen worden in onze vetcellen. De vetcellen maken dan leptine aan, wat ervoor zorgt dat het je hersenen het signaal krijgen dat je lichaam over genoeg vetvoorraad beschikt. Op basis hiervan regelen de hersenen het hongergevoel en de vetverbranding.

Bij veel mensen is het leptine proces verstoord: je lichaam reageert niet meer op het hoge leptinegehalte in je bloed waardoor je eetlust en metabolisme dus niet meer goed geregeld worden. Gevolg? Je wordt zwaarder. Ook het insulinesysteem van velen kan verstoord zijn: de hoge insulinegehaltes die dan in het bloed ontstaan, zorgen ervoor dat je vet opgeslagen blijft in je cellen en dus niet vrijkomt voor verbranding.

Cortisol is een hormoon dat geproduceerd wordt door je bijnieren en getriggerd wordt door angst of stress. Dat komt voort uit de oertijd wanneer, als er een gevaarlijke situatie ontstond, het lichaam plots moest beschikken over meer energie. In deze stresssituatie maken de bijnieren heel snel cortisol aan. Dat zorgt ervoor dat de bloedsuiker in het lichaam sterk stijgt, wat dan de nodige energieboost geeft.

Deze plotse stijging van bloedsuiker doet de insuline sterk stijgen met de gekende negatieve gevolgen voor je lichaamsgewicht, zoals hierboven beschreven. Het resultaat van leptineresistentie en/of insulineresistentie is dat je steeds zwaarder wordt en dat het quasi onmogelijk is om af te vallen, tenzij je het juiste proces volgt.

Body2win heeft zijn afslankprogramma’s en producten afgestemd op deze problemen door:

  • Laag suiker/koolhydraten gehalte in de voeding en Lagerstroemia, wat ondersteunt bij het afslanken en helpt om de normale bloedsuikerspiegel te behouden.
  • Weinig koolhydraten en weinig toegevoegde suikers in het afslankprogramma zodat de cholesterol in het bloed verlaagt.
  • De ketose in het afslankprogramma van meer dan – 10 kg, die de vetmassa al snel verminderd waardoor systematisch minder leptine aangemaakt zal worden.
  • Betere slaap.
  • Meer lichaamsbeweging.

Boek nu je gratis afslankanalyse