Plantenextracten

Ontdek de kracht van de natuur

Alle producten van Body2Win zijn gemaakt op basis van exclusieve plantenextracten. De combinatie van deze extracten met andere productspecifieke bestanddelen maakt onze afslankmaaltijden en voedingssupplementen uniek.

We werken hoofdzakelijk met het extract van de Lagerstroemia plant. Dat zorgt voor een positieve daling van de bloedsuikerspiegel waardoor het het afvallen bevordert. Op deze manier kan jij op een natuurlijke manier zorg dragen voor je lichaam.

Ieder gebruik van deze plantenextracten steunt op wetenschappelijk onderzoek en valide gezondheidsclaims. Ieder extract wordt toegevoegd naargelang de toegevoegde waarde, bijvoorbeeld bevorderend voor gewichtsverlies of versterkend effect op de huid. Want bij Body2Win geloven we in de kracht van de natuur. En wie weet, misschien jij binnenkort ook?

Ontdek ons geheim

Intiatiefnemers

“Dream. Believe. Shine. Dat is ons motto.”

Body2Win-oprichter Philip Boden kampte vroeger zelf met overgewicht. “Ik wilde het probleem bij de wortel aanpakken. Maar ook ik kreeg te maken met mislukte diëten, het vervelende jojo-effect en de nodige ups en downs.” Philip ging op zoek naar een duurzame oplossing. “Het werd me al snel duidelijk dat je niet alleen je voeding moet aanpassen, maar ook je gedrag. Op deze manier verloor ik maar liefst 35 kilo. En nog belangrijker: de kilo’s bleven ook weg!”

Omdat Philip deze resultaten wilde delen, omringde hij zich met een gespecialiseerd team van dokters, diëtisten etc. Samen met hen perfectioneerde hij een unieke methode. En zo was Body2Win geboren. Vandaag staat dochter Stephanie aan het roer van de organisatie. Samen met de vele partners van Body2Win bouwt ze verder aan het succes van dit unieke concept: “Iedereen is welkom om de Body2Win formule te ontdekken en te delen. Samen gaan we voor een gezonde levensstijl voor iedereen!”

We plaatsen het verhaal van oprichter Philip ter illustratie. Resultaten kunnen variëren en verschillen van het resultaat van Philip.

Medische adviesraad

Prof. Dr. E.M.H. Mathus-Vliegen

Academisch Ziekenhuis Amsterdam

Prof. Dr. Lisbeth Mathus-Vliegen heeft zich meer dan 33 jaar met hart en ziel ingezet voor de afdeling Maag-, Darm- en Leverziekten van het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam. Ze heeft als bijzonder hoogleraar klinische voeding een belangrijke bijdrage geleverd aan de voedingswetenschap.

Prof. Dr. Dominique Hansen

Universiteit Hasselt

Dr. Dominique Hansen is hoofddocent aan de Universiteit Hasselt (België), waar hij doceert en onderzoek voert. Hij is in 2005 afgestudeerd als sportfysiotherapeut en heeft in 2009 zijn promotietraject over trainingsfysiologie bij cardiovasculare patiënten en effect van sporten bij obesitas succesvol afgerond.

Mevr. Mimi van Meir

Diëtiste

Mimi Van Meir is diëtiste en voedingsdeskundige. Ze heeft een echte passie voor de wetenschap achter voeding en gezondheid. Let op, suiker! is één van haar boeken over lekkere en gezonde voeding volgens science based evidence.

Dr. Griet Goelen

Arts

Dr. Griet Goelen was in de jaren 90 één van de pioniers van de Esthetische en Anti-Aging Geneeskunde in België. Ze volgde opleidingen in binnen- en buitenland en is een gerespecteerde deelnemer aan workshops rond anti-aging, mooier ouder worden en esthetische geneeskunde. Ze beschikt over brede ervaring en ruime bekwaming om jou te begeleiden in je streven naar en het onderhouden van je schoonheid. Dr. Goelen heeft bijzondere aandacht voor een medisch verantwoorde behandeling, afgestemd op jouw wensen. Ze heeft ook een bijzondere opleiding genoten in de behandeling met voedingssupplementen, alsook in cosmetische huidchirurgie.

Boek nu je gratis afslankanalyse