PERFECT AFGESTEMD OP ECHTE UITDAGINGEN

BODY2WIN-OPRICHTER PHILIP BODEN KAMPTE ZELF JARENLANG MET OVERGEWICHT.

Hij slaagde erin om succesvol af te slanken door een combinatie van cognitieve therapie, aangepaste voeding, beweging en persoonlijke coaching. Dit vormde de basis voor Body2Win:

  • een afslankprogramma dat in België werd ontwikkeld;
  • op basis van de knowhow van professionals uit verschillende vakgebieden;
  • vernieuwend, veilig én wetenschappelijk onderbouwd.

BODY2WIN WIL ECHT HET VERSCHIL MAKEN VOOR ELKE CLIËNT

Body2Win wil elke cliënt helpen om zijn/haar streefgewicht te behalen én om dit gewicht op lange termijn te behouden. Dit doen we met een afslanktraject op maat, dat gekoppeld wordt aan persoonlijke coaching, digitale tools en evenwichtige voeding.

Onze methodes zijn steevast veilig, gezond en op basis van wetenschappelijke inzichten. Bovendien geven we onze Body2Win-coaches maximale ondersteuning, zodat zijn hun patiënten op de best mogelijke manier kunnen voorthelpen.

 

Teamwork van echte experts

Body2Win werd ontwikkeld in samenwerking met een wetenschappelijke adviesraad, een arts, apotheker, psycholoog, verschillende diëtisten, koks en ervaringsdeskundigen. Zij sloegen de handen in elkaar met een wetenschappelijk en resultaatgericht afslankconcept als resultaat.

Astrid Coart

Health Team Member - diëtiste

Astrid behaalde haar diploma in voedings-en dieetkunde aan de Thomas More Hogeschool te Geel. Iedereen helpen en bijstaan is haar hoofddoel. Voeding heeft al sinds kleins af aan haar aandacht getrokken. Ze vindt het ontzettend interessant wat voeding met een lichaam kan doen. Positief en negatief. Haar passie is om iedereen te begeleiden naar een gezonde en evenwichtige levensstijl. Ze staat altijd voor iedereen klaar met een luisterend oor. Ze kan je overladen met tips op vlak van voeding en sport. Samen met haar lukt het zeker en vast om je doel te bereiken.

julie

Julie Bollen

Cognitief psychologe

Julie behaalde haar master in de Cognitieve Psychologie aan de universiteit van Maastricht. Daarna specialiseerde ze zich in Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Vrije Universiteit Brussel. Haar kennis en ervaring goot ze in de leermodules van Body2Win die ervoor zorgen dat je anders leert omgaan met eten en diëten.

 

Stephanie Boden

General Manager

Stephanie werd al vanop jonge leeftijd opgeleid door ervaring in sales en management. Stephanie heeft reeds ervaring als vestigingsmanager alvorens ze de uitdaging aanging bij Body2Win. Vertrouwd met het dieetconcept en met een zin voor ondernemen, is ze de ideale match voor Body2Win.

 

Contacteer de medische adviesraad
Prof. dr. E.M.H. Mathus-Vliegen 

Academisch ziekenhuis Amsterdam

Prof. dr. Dominique Hansen

Universiteit Hasselt
 

Dr. Joke Verstuyf

Psychologe

Mevr. Kris Gillis

Diëtiste
 

Mevr. Mimi van Meir

Diëtiste

Dr. Griet Goelen

Arts
 

 


BEN JE ZELF DIËTIST?

Wil je mee het verschil maken voor cliënten? Als Body2Win-coach
geniet je maximale ondersteuning op het vlak van training, promotie,
netwerking en veel meer.

Word coach bij Body2Win!