Niemand is perfect

Niemand is perfect

Ging het al eens een keertje niet zo goed met het volgen van je goede voornemens? Begin gewoon opnieuw en leer van wat er wel goed ging. Leer ook van wat fout ging en waarom.

Dat doen de topsporters ook. Wanneer ze hun vooropgestelde doel niet behalen analyseren ze elke beweging en leren ze van wat goed ging en waar ze nog kunnen verbeteren om hun doel wel te bereiken. Het is voor hen een extra motivatie om het morgen weer beter te doen.

Lijkt het onoverkomelijk? Toch is het dat niet. Herinner je je nog de toetsen op de school? Het zijn vaak de antwoorden die je toen fout had, die je achteraf het beste hebt onthouden. Omdat je ervan geleerd hebt. Dat is net zo bij het aanleren van nieuwe gezonde gewoonten. Begrijpen wat er fout ging en waarom, helpt je bij het aanleren van goede gewoonten om af te slanken en slank te blijven.

Geef nooit op.

Dus, heb je al eens een mindere dag en geen zin om je taken (e-learnings) te maken? Of heb je de sporttas thuis gelaten, omdat je dacht dat het ging regenen? Of is het voedingsplan voor een keer niet gevolgd? Geef niet op! Bel meteen je coach. Zoek samen naar ‘het waarom’ het niet lukte. En wat er moet gebeuren om het vanaf morgen weer beter te doen.

Hier alvast een paar tips van je coach:

  • Ga stap voor stap. Leer elke dag iets nieuw. Probeer niet alles tegelijk.
  • Wees niet bang om iets nieuw te proberen. Geloof in jezelf. Je kan het.
  • Ga elke dag naar je MyBody2Win en vul je taken en je planner in.

Deel dit artikel

Interessant voor jou?

Boek nu je gratis afslankanalyse