Neem de draad weer op

Neem de draad weer op

De vakantiemaanden zijn voorbij en ook september kan het nog heerlijk zomeren. Een fijne periode met vele gezellige terrasjes en ijskarretjes op elke hoek. Geef toe, het is niet altijd makkelijk om al die verleidingen te weerstaan en het programma strikt te volgen. Misschien ben je daardoor vandaag iets minder gemotiveerd?

Geef niet op! En zeg vooral niet meteen tegen jezelf: ‘ik kan het niet’. Het overkomt echt iedereen. Beter is het, om meteen de ‘schade’ zoveel mogelijk te beperken en de draad weer op te pakken. Misschien is het nuttig om je e-learnings nog eens opnieuw te doen. Neem je motivatiekaart en lees hardop wat jouw doelen zijn. Waarom ben je aan dit programma begonnen. Hoe voelden de eerste successen. Noteer ze.

Wat deed je toen anders dan je nu doet? Hielp consequent alles opschrijven in je planner je om meer te bewegen en je beter aan het voedingsplan te houden? Heb je wat meer variatie nodig? Laat je inspireren door de recepten op je MyBody2Win.

Probeer je in te beelden dat je je doelen al hebt bereikt. Hoe voel je je? Alsof je de lotto gewonnen hebt? Noteer ook dit gevoel op je motivatiekaart. Hou ze dicht bij je en lees ze telkens opnieuw als je in de verleiding komt om af te wijken van je plan. Neem de draad weer op en ga recht naar je doel. Je kan het!

Deel dit artikel

Interessant voor jou?

Boek nu je gratis afslankanalyse