Maak tijd voor jezelf

Maak tijd voor jezelf

Je hebt je werk, je huishouden, je familie, vrienden en vriendinnen en geen tijd voor jezelf. Je komt amper aan slapen toe. Heb je dan nog wel de tijd om ook nog meer te gaan bewegen, een e-learning af te werken en een voedingsplan te volgen?

Maak een plan. Deel je dag in 24 uren. Vul daar je tijd in voor je werk, huishouden, familie, vrienden, slapen. Hoeveel tijd is er nog over? Hoe kan je deze tijd invullen met tijd voor jezelf; tijd om aan je gezondheid te werken door meer te bewegen en je voedingsplan elke dag voor te bereiden.

Is er geen tijd over voor jezelf? Dan wordt het tijd dat je wat van je werk delegeert. Moet jij elke dag de boodschappen doen? Moet dat echt? Of doe je dit uit gewoonte. Misschien wil je partner dit best van je overnemen. Maak een boodschappenlijst, als je niet zeker bent om het uit handen te geven.

Kijk op je MyBody2Win voor tips om jouw voedingsplan in te passen aan het menu van het gezin. Maak extra groenten klaar, dat is goed voor iedereen. Heb je weinig tijd? Diepvriesgroenten of voorgesneden groenten zijn in tijden van tijdsgebrek een handig alternatief. Zo hoef je niet dubbel te koken en heb je dus ook geen extra afwas. Vraag tips aan je coach.

Deel dit artikel

Interessant voor jou?

Boek nu je gratis afslankanalyse